Een hele betrouwbare garage!!

"Ik ben d.m.v. mijn buren met Garage Van Engen in contact gekomen. Inmiddels is dit alweer drie jaar geleden. Wat ik vooral heel prettig vind is dat als er twijfel ontstaat met mijn auto ik altijd kan vertrouwen op een vakkundig advies. Dankjewel Wim dat je mijn klachten- wat de auto betreft- serieus neemt en dat ik altijd langs kan komen zodat er even naar gekeken kan worden. Ik ben blij dat ik eindelijk een fijne betrouwbare garage in Lelystad gevonden heb waar ik met een gerust hart naar toe kan gaan! Ik kan de Garage alleen maar van harte aan bevelen!! PS...ik kom zeer binnenkort weer aan want we hebben het "lek"gevonden!!"

Beoordelingen via ANWB

Onze diensten

Auto

Een auto is ons kostbaar goed. In deze tijd is het hebben van een auto wenselijk, zeker wanneer u in het landelijke Flevoland woont.

Lees meer..

Banden

Wij voorzien in alle topmerken auto-, motor, scooter en caravanbanden en kunnen hierin een uitgebreid advies geven.

Lees meer..

Caravan

Jaarlijks trekken miljoenen mensen erop uit met de caravan, vouwwagen of camper om te genieten van een welverdiende vakantie.

Lees meer..

Uitlaat

Er zijn vele soorten uitlaten. Afhankelijk van uw voertuig kunt u kiezen voor een standaard uitlaat of een sportievere versie.

Lees meer..