Dit is garage van Engen

Al meer dan 10 jaar repareren wij met passie auto's en motoren. Wij streven er naar om u zo goed mogelijk te helpen met al onze diensten en producten. Daarbij is advies/overleg van groot belang en wij nemen wij dan ook graag de tijd voor om dit aan u uit te leggen. Zo heeft u een beter beeld van onze werkwijze en keuze van materialen. Gaat het om klein onderhoud? Dan kunt u gerust even bij ons op wachten onder het genot van een kopje koffie. Hebben wij iets meer tijd nodig voor het onderhoud? Dan brengen wij u even thuis of u huurt via ons een auto. 

Wanneer u de auto komt brengen voor de APK helpen wij u graag, maar wij voeren de keuring niet zelf uit. Daarvoor hebben wij APK de Polder, een bedrijf waar wij al jaren lang mee samenwerken. U kunt de auto gewoon bij ons afleveren en wij zorgen dat de auto naar het keuringsstation gebracht wordt en weer terug komt. 

Beoordelingen via ANWB en KlantenVertellen.nl

Ons ook beoordelen? Klik dan hier

Garage van Engen App

Profiteer nu van de voordelen van onze Garage van Engen app! Met onze app zijn wij altijd binnen handbereik. Uw voordelen:

• U wordt herinnerd aan uw onderhoudsbeurten en APK
• Plan gemakkelijk een werkplaatsafspraak in
• Wij zijn eenvoudig te bereiken via de live-chat
• Direct hulp bij pech of storingen
• Altijd een digitaal schadeformulier bij de hand
• Overal inzicht in ons actuele occasionaanbod
• Blijf op de hoogte van onze laatste acties en ontwikkelingen

Download dus nu onze app, maak een profiel aan en profiteer direct van al deze voordelen!

 

App

  

  

   

Onze diensten

Auto

Een auto is ons kostbaar goed. In deze tijd is het hebben van een auto wenselijk, zeker wanneer u in het landelijke Flevoland woont.

Lees meer..

Banden

Wij voorzien in alle topmerken auto-, motor, scooter en caravanbanden en kunnen hierin een uitgebreid advies geven.

Lees meer..

Caravan

Jaarlijks trekken miljoenen mensen erop uit met de caravan, vouwwagen of camper om te genieten van een welverdiende vakantie.

Lees meer..

Uitlaat

Er zijn vele soorten uitlaten. Afhankelijk van uw voertuig kunt u kiezen voor een standaard uitlaat of een sportievere versie.

Lees meer..