AUTO

AUTO

CARAVAN

CARAVAN

Home

Garage van Engen

Bij onze allround garage kunt u terecht met de auto, motor, caravan en/of aanhanger. Voor klein of groot onderhoud staan onze deuren voor u open en door onze aandacht voor service, kwaliteit en materialen hebben wij al veel vaste klanten. Wilt u ook vaste klant worden? Geen probleem de koffie staat klaar. 

 

Al meer dan 10 jaar repareren wij met passie auto's en motoren. Wij streven er naar om u zo goed mogelijk te helpen met al onze diensten en producten. Daarbij is advies/overleg van groot belang en wij nemen wij dan ook graag de tijd voor om dit aan u uit te leggen. Zo heeft u een beter beeld van onze werkwijze en keuze van materialen. Gaat het om klein onderhoud? Dan kunt u gerust even bij ons op wachten onder het genot van een kopje koffie. Hebben wij iets meer tijd nodig voor het onderhoud? Dan brengen wij u even thuis of u huurt via ons een auto. 

Wanneer u de auto komt brengen voor de APK helpen wij u graag, maar wij voeren de keuring niet zelf uit. Daarvoor hebben wij APK de Polder, een bedrijf waar wij al jaren lang mee samenwerken. U kunt de auto gewoon bij ons afleveren en wij zorgen dat de auto naar het keuringsstation gebracht wordt en weer terug komt. 

BANDEN

BANDEN

UITLAAT

UITLAAT